Textilvoksdugen til enhver lejlighed

Skal du holde fest, og er du bekymret for rødvinsmærker på bordet? En textilvoksdugfra Eurotex sørger for, at dit bord forbliver pænt, og du kan dermed roligt invitere gæster

Pænt og praktisk
Hos Eurotex finder du textilvoksduge til alle lejligheder. Med sine neutrale farver og mønstre bliver dit bord beskyttet på en pæn og praktisk måde, der passer til den moderne indretning. Er det til hverdagsbrug, finder du både ensfarvede og mønstrede duge, og skal der dækkes fint op til gæster, kan du vælge en dug med damask vævning, der har et mere elegant præg. Når textilvoksdugen bliver produceret, får den en kraftig teflon behandling. Hermed er det let at tørre den af efter festen, så både bord og dug forbliver pænt og rent.

Kvalitet og service
Mangler du andet til hjemmet, ligger Eurotex også inde med et bredt sortiment af sengetøj, porcelæn og tilbehør til både badeværelse og køkken. Både kvalitet og service er i top, så du kan stole på, at både hverdag og fest bliver helt uden bekymringer. Uanset hvad du mangler til hjemmet, er Eurotex det oplagte valg. Både kvalitet, service og udvalg er i top, så du roligt kan anvende din textilvoksdug til både hverdag og fest.

Skriv et svar