Gaver til det ny indflyttede par

Der er ikke noget bedre end at få nogle brugbare indflytningsgaver i stedet for en tilfældig blomst hist og her og en flaske vin. Denne artikel indeholder derfor nogle gode ideer til, hvordan man lige kan gå den ekstra mil og være den bedste gavegiver.

Et nyt bord

Noget, der virkelig kan pifte en hjem lidt op og som helt sikkert vil sprede glæde blandt modtageren, er et nyt bord. For eksempel er plankeborde blevet mere in på det sidste. Det rustikke træ gør altså bare noget helt specielt for hjemmet. Der findes et væld af plader lavet af forskelligt slags træ, og der vil derfor med sikkerhed være noget for alle. For eksempel kan man vælge mellem en bordplade lavet af massivt egetræ eller rødgran. Man kan enten gå med det lidt mørkere træ eller det lysere for at skabe et mere lyst rum. Man kan også vælge nogle plader, der er olieret eller gå for et mere råt look. Mulighederne er mange!

Når det kommer til at købe bordet, kan det gøres på flere måder. Man kan købe det som et helt sæt – med bordplade og ben samlet – eller mix n’ match. Så kan man vælge den overflade, man vil have og bagefter finde de matchende ben til plankebordet. Også benene varierer meget i udseende. Man kan få dem formet i en A form, i kryds eller som bukke. De kan blandt andet være lavet af træ eller metal. Mange går efter sorte metal ben som kontrast til et lysere bord. Metalben er også bedst til de lidt større, tunge borde, da de er meget stabile og robuste.

Grundet benenes og bordpladens robusthed og stabilitet er de meget egnet til familier med børn. Men hvad enten det er til en børnefamilie eller bare et ungt par, kan du helt sikkert finde noget, der falder i deres smag.

En god oplevelse

Måske du er mere til at give oplevelser som gaver, da minderne vil holde for evigt. Det ville også være den perfekte indflyttergave, da man som oftest ikke selv har pengene til at lave diverse ting, når man lige er flyttet et nyt sted hen. Det er altså en god måde at få modtageren lidt ud af huset på og give dem kvalitetstid sammen midt i en hektisk flytteperiode.

Her er også nogle ting, man skal overveje: Hvad ville de blive glade for? Er de mere til romantiske oplevelser, aktive oplevelser eller en dejlig middag? Måske den skal være egnet til børn også. Her kan man købe en masse oplevelser. Der er alt fra en luftballontur til ølsmagning. Du kan garanteret finde noget, der vil falde i deres smag – og de vil elske dig for det! Det er ofte en god måde at få folk til at prøve noget, de ikke selv ville have overvejet, men det betyder jo selvfølgelig ikke, at man skal overskride deres grænser og købe et faldskærmsudfald til dem, hvis de har højdeskræk.

Hvad enten du vælger nogle af de overstående gaver eller finder på noget helt tredje, skal du sikkert nok få gjort dem glade – det er jo tanken, der tæller.

Skriv et svar