Smukke designs til hjemmet

Der er mange designere som er meget kendte for det de laver eller har lavet, og der er mange muligheder for smukke designer møbler. Noget af det smukkeste og unikke design der findes, er fra mærket Eames, og er designet af ægteparret Ray og Charles Eames. De har specialiseret sig meget i materialer som stål og plastik, og så laver de møbler i nogle meget smukke og stærke farver, og i et helt unikt design. Med møbler fra Eames i hjemmet, er man sikker på at skabe noget at snakke om. Det er et blikfang uden lige, og derfor er et møbel fra deres mærke et oplagt indretningsmoment for dem der går op i en unik stil og design. I denne artikel vil vi gennemgå noget af deres bedste design, og friste læseren til at gå ud og lave den næste gode investering.

Stole fra Eames

Der er utallige forskellige stole, og de er alle sammen helt unikke og meget smukke. Man kan få mange af stolene i stærke smukke farver, som helt sikkert vil skabe blikfang i rummet. Hvis man er til de lidt mere dæmpede farver, så fås der også stole til det. De er dog stadig meget smukke, og har stadig et fuldstændigt unikt og lækkert design som vil skabe blikfang. DSR stolen er en forkortelse for Dining chair, Sidechair with a Rod base (kilde). Det er en spisestol, som er tiltænkt andre funktioner end bare at spise. Det er en stol som mas sidder utrolig godt i, og den kan bruges i alle rum. Det behøver ikke nødvendigvis at være en spisestol, hvis man placerer den for sig selv i et rum, så vil den pynte rummet utroligt flot. Det er en stol med et plastiksæde og ben af metal. Den fås i utallige smukke farver, så lige meget om man er til opsigtsvækkende farver eller til det mere dæmpede og pastel, så kan man få det som man ønsker.

Hvis man er mere til en blød lækker stol, som kan gøre en helt afslappet og afstresset, så finde Eames Lounge Chair and Ottoman (kilde). Det er en utrolig smuk sofastol, som man ligger helt fantastisk i. Den er designet til et hyggeligt stuemiljø, og ikke nok med at den er smuk, man sidder også helt fantastisk i den. Den er en af de mere ”naturlige” designs fra Eames. Den er af sort læder og træ.

Andre fantastiske designs fra Eames

Hvis man gerne vil opnå et lidt specielt og farverigt udseende til hjemmet, så kan man altid investere i Hang-it-all knagerækken fra Eames. Det er efterhånden et design som er set mange gange, men det gør den jo ikke mindre smuk. Det er en flot og moderne knagerække, i stål, med forskelligt farvede kugler på. Den er super glad at se på, og giver et helt unikt udtryk til ens hjem. Når man ser den hænge, er man ikke i tvivl om at der er tale om et stykke flot design, ja nærmest kunst.

Skriv et svar