Hjem kære hjem

Set med fremmede øjne, så bor størstedelen af alle danskere meget stilfuldt og smukt. Vi om giver os helst med smukke ting af høj kvalitet og bruger også gerne meget tid på at indrette vores hjem, så de fremstår både hyggelige, pæne og funktionelle. Boligen har alle dage haft en høj prioritet her i landet og lige nu er interessen i at omgive sig smukke ting næsten større end nogensinde.

I det sydlige Europa leves livet udendørs under solens varme stråler. Her under koldere himmelstrøg, er det helt naturligt, at vi foretrækker at have det rart og godt indendørs og derfor lægger energi i at skabe de perfekte rammer til dette. At bo godt og føle glæde ved at komme hjem hver dag, er simpelthen ensbetydende med en høj livskvalitet her til lands.

Hvordan er den typiske danske stil?

Der er grund til stolthed, når andre lande viser beundring for den særlige danske stil, som vi måske ikke går rundt og selv er så bevidste om i hverdagen. Måske ligger god smag bare i danskernes DNA? Vi har I hvert fald har en lang historisk tradition både indenfor design og fremstilling af flotte ting til boligen og husholdningen, som gør at alle danskere mere eller mindre er blevet flasket om med flotte ting i deres omgivelser og på offentlige institutioner.

Kendetegnene ved gedigent dansk design, er præcis de samme, som de alle dage har været og derfor er der noget klassisk og meget tidløst over mange af de ting, som vi foretrækker at omgive os med. Nok udvikles og nytænkes der, men altid med udgangspunkt i enkelhed, kvalitet og funktionalitet og det gælder alt fra møbler til isenkram. Intet er så typisk dansk og illustrerer bedre, hvordan et oprindeligt formsprog både kan bevares og videreudvikles, som stellet blå mega riflet. Det er så tilpas enkelt og stramt i æstetikken, at det passer til alt og man aldrig bliver træt af at se på det. Kvaliteten er i top og dekorationerne malet i hånden. Funktionen er på plads, for blå mega riflet kan ryge i opvaskemaskine og er derfor anvendeligt i hverdagen.

Hent inspiration til din bolig

Vil du ændre eller videreudvikle stilen i din bolig, så er der inspiration at hente alle vegne, ikke bare i blade med fokus på dansk indretning og interiør, men aviser som Politiken, har tit gode boligreportager og idéer, typisk i søndagsudgaven. I tv er der også en del programmer, der giver et godt kig ind i andre danskeres hjem.

Når der skal købes nyt eller bare drømmes lidt, så er de mange webshops på nettet, fremragende steder at blive inspireret og følge lidt med i, hvilke nye spændende produkter der er kommet frem. Hos kopk.dk føres de kendte brands og alt det lækre til hele hjemmets indretning, – både det helt klassiske og det nyeste nye.

Hold øjnene åbne der hvor du kommer hen og sug indtryk til dig, men husk, at et smukt hjem er et personligt hjem, så vær aldrig bange for at gå dine egne veje og skabe din unikke stil.

Skriv et svar