Nordjyske virksomheder passer på miljøet

At passe på miljøet er noget vi alle bør tænke lidt over. De seneste mange år har der været stor debat om global opvarmning, klimaændringer og meget mere. Dette er alt sammen noget vi som menneskelige individer har indflydelse på. Det handler i mange tilfælde om at tænke lidt mere over tingene, og være mere miljøbevist. Du har formegentlig ret i antagelsen: “Det gør jo ingen forskel at jeg kører lidt mindre bil” – nej ikke direkte noget der kan måles, men forestil dig hvor stor en gavnlig effekt det ville have hvis alle gjorde dette.

I flere lande har man indført nogle dage hvor der ikke må køres bil, simpelhen fordi at det forurener så imponerende meget! Vi skal alle sammen blive bedre til at tænke over miljøet, og det handler ikke kun om hvor mange kilometer du kører i din bil. Det handler også om ikke at smide affald i naturen, eller generelt blot være mere miljøbevist – vi ved godt hvad vi skal gøre!

Aalborgensiske virksomheder er dygtige til at passe på miljøet

Man kan beskytte miljøet på mange måder, det er der ingen tvivl om. I Aalborg har en række virksomheder valgt at gå forrest i kampen om at være miljøvenlige, tiltrods for at man selvfølgelig har noget arbejde der skal udføres. Men man kan blot tænke lidt over det, så bliver det hele også meget nemmere.

Virksomheden Tiffany, som er en butikskæde der sælger moderne tøj til kvinder fra anerkendte brands som Ganni, American Vintage og mange flere tænker på miljøet! Man har her valgt at alle de online forsendelser man sender ud af huset, bliver pakket i genbrugsmaterialer og genbrugsplast. Det er dog ikke skrald de pakkes ind i, men genbrugsmaterialer der har været forbi noget bearbejdning, hvilket gør materialerne mindst ligeså gode som de billige forurenende alternativer. Pakkerne skal selvfølgelig stadig rundt i landet, den del må fragtfirmaerne stadig stå for, hvor man så har tillid til at disse fimaer på bedste vis formår at mindske deres CO2 udslip.

En anden virksomhed som er super dygtige til at tænke på miljøet er en virksomhed i en helt anden boldgade. Her er der tale om virksomheden Dansk Facadepuds, som primært arbejder med facaderenovering på ældre huse der tænger til nyt liv. Her har man valgt en lang række tiltag på bilerne man kører i, sådan at man forurener så lidt som overhovedet muligt! Det er super veltænkt og noget flere virksomheder bør tage til sig.

Gør hjemmesiden CO2 neutral.

Et fantastisk tiltag er også kommet til hjemmesider, hvilket også er noget Tiffany benytter. Men du kan simpelhen vælge at købe din hjemmeside til at være Co2 neutral. Det lyder lidt pjattet, da en hjemmesider ikke som sådan udleder Co2, men du betaler til et koncept der hjælper med at genplante træer rundt omkring i verden og bidrager til andre velgørende tiltag. Du behøver ikke have en webshop for dette, men det kan også være hvis du driver en helt almindelig blog. En side der også har valgt dette er testsiden bedste10, som skriver produktanmeldelser af forskellige produkter, det kunne f.eks. være at de sammenligner de 10 bedste routere i en test.

Du kan gøre mange ting – det er blot med at komme igang!

Skriv et svar