Med et forbrugslån fik Jan og Stine råd til drømmebrylluppet

Jan og Stine havde besluttet sig for at blive gift. Jan havde friet, og Stine havde sagt ja. Stine og hendes søster havde lagt meget arbejde og mange kræfter i søgen på de perfekte omstændigheder til det perfekte bryllup. De havde fundet kjole, fundet lokaler, taget kontakt til et cateringfirma og spurgt til deres menu – de havde oven i købet tænkt på sjove selskabslege. Undervejs havde Stine nøjsomt ført regnskab med priserne på ovenstående, men da det hele blev lagt sammen, kunne hun og Jan godt se, at det blev en del dyrere, end de havde regnet med. I forvejen var deres budget temmeligt stramt, så de ville næppe have mulighed for at lægge penge til side de næste mange måneder. De måtte altså finde på en anden løsning, hvis de ville holde deres drømmebryllup inden for den nærmeste fremtid.

 

Forbrugslånet betød, at Jan og Stine ikke behøvede at opgive deres drøm

Jan og Stine besluttede sig for at låne penge til at realisere brylluppet, de drømte om. De kendte begge til forbrugslån på nettet, selvom de endnu ikke havde prøvet at optage et. Stines søster kendte mere til det med at optage lån over nettet, og hun guidede dem. Hun sagde, det var vigtigt, at de fandt en god side, hvor de kunne se forskellige låneudbydere og deres lånetilbud. Hun anbefalede dem forbrugslån.dk, som hun selv havde brugt, da hun sidst optog et lån. Her fandt Jan og Stine en god liste med låneudbydere, og de gik dem slavisk igennem for at finde det lån, der passede til deres situation. Til at begynde med var de lidt skeptiske, men efterhånden som de læste mere, begyndte de at se, hvor smart det var. Og vigtigst af alt, så betød det, at de ikke behøvede at opgive tanken om deres drømmebryllup.

Nemt og hurtigt fik Jan og Stine pengene til deres bryllup

Det var lettere at låne penge over nettet, end Stine og Jan havde forventet. Så snart de havde fundet den rette låneudbyder, udfyldte de et skema, og efter bare få timer fik de besked om, at deres lån var gået igennem. De behøvede ikke stille sikkerhed for lånet, og der var ingen, der hævede øjenbrynene over, hvor vigtigt drømmebrylluppet var for dem. Det eneste, de skulle bruge, var deres NemID, og de sendte deres låneansøgning, imens de sad i sofaen og så fjernsyn. To dage senere stod pengene på deres konto, og de kunne nu for alvor gå i gang med deres bryllup. Stine og Jan var godt tilfredse med det gode forbrugslån, de havde fundet gennem forbrugslån.dk. De var særligt glade og lettede over, at de nu kunne få råd til det bryllup, de havde snakket om så længe. Stine og hendes søster gik straks i gang med at sende invitationer ud. Stine syntes, det var meget sjovere at gå planlægningen igennem, læse brochure, lave lister osv., nu hvor hun vidste, at det kunne lade sig gøre at få det, som hun ønskede.

Skriv et svar