Mange fordele ved løfteborde

Løfteborde har utallige fordele, da der især i industrien stadig et behov for at løfte råvarer, produkter og lignende. Dette løfte arbejde kan også udføres uden brug af forskellige redskaber som hjælpemidler, men dette vil sandsynligvis medføre utilfredse medarbejdere. Det vil også være fysisk krævende for medarbejdere. Det er måske også meget at forlange af medarbejderne – risikoen for at komme til skade er større uden hjælpemidler. Utilfredse medarbejdere vil per automatik efterfølges af lavere arbejdstempo, nedslidning af medarbejderne og flere akutte sygemeldinger og endda flere langtidssygemeldte. Så løfteborde er en genial løsning til de nævnte problematikker.

Løfteborde har stabile bordplade – modsat til kraner og andre løfte redskaber man ellers kender. Den stabile bordplade minimerer risikoen for et uheld og sandsynligheden for at en medarbejder rammes af et kran bliver udslettet. Løfteborde kan højdejusteres, dette gør medarbejderne glade, de kan justere højden så den passer til arbejdet der skal udføres – selv når der er strømsvigt, holder løfteborde højden. Det er også muligt at program styre løfteborde, således kan bordet blive en integreret del i maskiner og transportanlæg.

En del industri redskaber vedligeholdes og det kan være besværligt og dyrt, men sådan er det ikke med løftebord. Løftebord kan holde i mange år samtidig kan de klare hård belastning og det hele kræver virkelig minimal vedligeholdelse. Så set med økonomiske øjne kan det betale sig at investere i løfteborde. Der er mange gevinster både økonomisk men også i forhold til medarbejdernes sikkerhed og arbejdsglæde og motivation.

Tilbehør til løftebord

Der er en del tilbehør man kan købe til sit løftebord. Tilbehørene vil kunne udstyre løfteborde med en lang række egenskaber. For eksempel kan der købes rullebane, tilt og løftebordsvogn.

På markedet er der stort udvalg af løftebordsvogne. En standard løftebordsvogn har en løftekapacitet mellem 150 kg og 1.000 kg. Der ud over kan der vælges mellem 3 forskellige løftebordsvogne. Der findes den manuelle – som i øvrigt er den mest anvendte. Den er blandt de populæreste produkt. Der næst findes der den elektriske – den er perfekt til de som ønsker en ekstra betjening. Den sidste variant er tilt – det er det bedste markedet kan tilbyde, hvis man gerne vil bruge det til arbejdsopgaver, hvor der for eksempel skal vippes til en bestemt position.

Når det så er sagt, så kan man også få sin helt egen unikke løftebord og løftebordsvogn – produceret lige til ens egne behov. Der er så mange varianter af produktet, at det kan være svært at vælge. Det nok en god ide at overveje, hvilke funktioner man ønsker sig. Skal det være den manuelle, den elektriske eller tilt? Disse overvejelser vil kun hjælpe én og i sidste ende bidrage til at man køber, lige præcis det produkt man har brug for. Kvaliteten skal være i top, men det skal leveringen også. Der skal ikke gå en evighed før du får din ordre.

Husk løftebordsvogne bidrager sammen med løfteborde til gladere medarbejder som i sidste ende påvirker din produktion og økonomi.

eksempel på løftebord

Skriv et svar