Lån af penge på nettet reddede Jonnas hund

Jonna Rasmussen på 47 år er førtidspensionist. Hun har ikke nogen børn og har store problemer med sine ben og har derfor svært ved at komme ud. Det gør, at hun ikke får set sine venner så meget, som hun gerne ville. Hendes hund Mitzi har derfor stor betydning for hende.

”Mitzi og jeg kan tale om alt. Hun er der altid for mig,” siger Jonna Rasmussen. ”Det kan lyde fjollet, men jeg elsker virkelig den hund. Hun betyder alt for mig.”

Mitzi er en syv år gammel sort labrador. Hun kommer springende så snart, det ringer på døren, og står længe og logrer med halen, inden Jonna Rasmussen når frem for at åbne døren.

”Jeg har overvejet, om jeg skal lære hende at åbne døren, så jeg slipper for at rejse mig,” siger Jonna Rasmussen og klør Mitzi bag øret.

Men Mitzi har ikke altid været så rask. Sidste år fandt dyrlægen en kræftknude i hendes mave.

”Hun havde været syg i noget tid, så jeg tænkte, at det var bedst at tage hende til dyrlægen,” siger Jonna Rasmussen.

Hun blev meget forfærdet, da hun hørte, at hendes hund var syg, men også da hun hørte, hvor meget det ville koste at operere hende.

Ven fortalte om mulighed for at låne penge på nettet

”Jeg var helt færdig, da vi kom hjem fra dyrlægen. Jeg lå bare på sofaen og græd og græd. Mitzi blev selvfølgelig helt bekymret,” siger Jonna Rasmussen, hvis øjne bliver blanke ved mindet.

Det var en ting for Jonna Rasmussen, at hendes hund var syg. Noget helt andet var, at hun ikke kunne se, hvordan hun skulle få råd til operationen.

”Jeg talte i telefon med en af mine venner om aftenen, og vi snakkede meget om, hvad jeg skulle gøre. Min ven fortalte, at han havde fundet en side på nettet, hvor det var nemt at få et overblik over forbrugslån. Han havde derfor taget et, fordi han havde brug for en ny bil, så han kunne komme på arbejde. Han tilbød mig at vise siden næste dag,” fortæller Jonna Rasmussen.

Næste dag kom hendes ven forbi og viste hende siden camar.dk. Her kunne hun nemt danne sig et overblik over de forskellige forbrugslån, og hvad de kostede. Og det blev hurtigt klart for Jonna Rasmussen, at hun ville lån penge til at redde sin hund.

Frisk og rask hund

Der gik kun to dage, fra Jonna Rasmussen havde søgt om lånet, til hun havde fået pengene.

”Så var det bare af sted til dyrlægen i en fart, så Mitzi kunne blive opereret,” fortæller Jonna Rasmussen.

I dag taler hun tit med sin ven om, hvor taknemmelig hun er for, at han viste hende camar.dk.

”Uden den side er jeg ikke sikker på, at jeg havde haft Mitzi i dag,” siger hun.

Skriv et svar