Fra kikset til super sharp

Enhver person skifter omgivelser flere gange i sit liv. Dette medfører som regel, at man må indrette sig efter de nye forhold, og det gælder i særdeleshed også for din påklædning. Hvor én type påklædning passer til en situation, er den måske helt malplaceret i en anden. Indordner du dig ikke til de nye forhold, vil din fremtoning fremstå kikset. Hurtigt vil du sidde fast som værende ”that guy”, og det vil ikke være muligt at lægge din stil om.

Det kan være besværligt at have 100 % styr på moden. Moden skifter så hurtigt som vinden blæser, og den behøver ikke nødvendigvis at være den samme i enhver omgangskreds. Den typiske påklædning varierer grundlæggende efter flere relevante faktorer. Er du fx advokat, vil du ikke have den samme tøjstil som en tømrer, og kommer du fra Randers, har du ikke den samme som en fra København.

Udover at orientere dig i din omgangskreds, kan en af de bedste måder, hvorpå du kan blive bevidst om moden, være at rådføre dig hos de mange tøjforhandlere. På internettet opdateres tøjbutikkerne hele tiden med tidens mode, og du vil derigennem hurtigt kunne få et bredt overblik over den generelle situation.

Vælg forhandler efter stil

Flere forhandlere har i dag indrettet deres sortiment ud fra den stil, som de gerne vil sælge efter. Mens nogle forhandlere fx har rettet fokus mod et mere afslappet ”street-look”, har andre fokuseret på andre nicher, som alle har deres helt egen målgruppe. En af de mest målrettede forhandlere hedder Quint. Denne forhandler har indrettet deres butik alene efter den afslappede, og dog alligevel særdeles moderne, målgruppe. Med en sådan opdeling forenkles din shoppingtur, og du kan besøge de butikker, hvis sortiment indeholder netop din stil. På den måde slipper du for at besøge alle branchens forhandlere, og du sparer både tid og energi.

Er din stil derimod bundet på en mere stiv og ’high-class’ påklædning, findes der også hertil nogle helt målrettede forhandlere, som har alt fra top til tå. Her fås ikke bare et overblik over de mange designs, der findes, men du får også en klar forståelse af hvilke mærker, der er mest prestige i at have. Er du typen, der er mere til denne stil, så se her.

Mange aspekter spiller ind, når der skal vælges påklædning, men vigtigst af alt er, at du passer ind i dine omgivelser. Ingen gider se en advokat i en hættetrøje, men omvendt gider folk heller ikke se en tømrer i en smoking. Derfor er det vigtig, at du er indforstået med din aktuelle situation. Forhandlerne hjælper dig et godt stykke af vejen, men til tider kan det være endnu mere fordelagtigt at tage chancen. Nok skal man passe ind i sine omgivelser, men hvis du søger endnu større prestige, må du foretage en positiv udskillelse. Du kan gøre dig selv til trendsetter og dermed nedsætte moden i din omgangskreds. Dette giver ikke blot opmærksomhed, men det stiller også dig som værende den skarpeste på hele arbejdspladsen eller i skolen.

Skriv et svar