5 gode råd omkring lamper og lys til boligen

10 måneder siden |  0 comments  |  Boligen

Indret bolig med både bord- og gulvlamper

Det kommer selvfølgelig an på størrelsen af din bolig og det rum du ønsker at indrette, men det er næsten i alle tilfælde oplagt brug af begge lysformer. Det er det, da det kan give et godt spil i rummet og god belysning, men også give det ekstra til indretningen, da du her kan vælge flere typer lamper, farver og materialer, som kan løfte dit indretningsdesign.

Brug lukkede lampeskærme varsomt

Vores råd er ikke at overindrette ens bolig med mere lukkede lamper, som ikke giver det samme gode lys, som mere åbnede lampeskærme. Det gør vi fordi det hurtigt kan blive for meget og ødelægge indretningen, med for mange af disse lamper og vores råd er derfor, at bruge både mere åbne, men også mere lukkede lamper, som kan give en god variation.

Vær ikke bange for at bruge forskellige eller matche farver

Der er ikke nogen faste regler, når det kommer til lamper og der er derfor rig mulighed for, at indrette sin bolig og give sin bolig liv og kant med forskellige farvespil og farver generelt. Det er derfor helt op til den personlige stil, men vores råd er dog ikke, at holde dig tilbage fra, at anvende forskellige farvekombinationer i din bolig.

Udvælgelse af den rette bordlampe

Bordlamper kan for alvor give dit rum et løft af design og elegance. Og generelt set er lamper en oplagt mulighed for at give kulturløft i rummet og der er her flere muligheder for, at krydre dit hjem både med eksempelvis spansk lampe design fra Marset eller mere moderne skandinavisk design fra House Doctor. Det vigtigste er at have fokus på, uanset hvad valget falder på af lamper, er dog at selve lampeskærmen dækker pæren, så lyset ikke kommer til at blive en irriterende faktor.

Hvilken slags lys skal du vælge

Dette er her op til den enkelte, men det er en faktor der er værd at overveje før, du går ud og investerer i dine nye lamper. Det er nemlig vigtigt at afgøre hvor meget lokalet skal kunne blive lyst op og til hvilke formål, da forskelige typer lamper giver forskelligt og mere eller mindre funktionelt lysniveau til forskellige formål.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 måneder siden

Gør haven klar til foråret

Efter en lang vinter, som bare er blevet ved og ved. Så er der snart tegn på, at foråret er på vej. For mange mennesker betyder det , at det er tid til at komme i haven igen. Den skal gøres klar til den nye sæson. Gør haven forårsklar   Du må heller...

1 år siden

Undgå besværet med en tørretumbler

Det er som oftest en besværlig, langtrukken og kedelig hverdagsopgave at give sig i kast med vasketøjet. Man har prøvet det et utal af gange før, og det er og bliver lige så belastende hver evig eneste gang. Hvis man dog vælger at gøre noget ved sage...

2 år siden

Er du meget kræsen? – sådan finder du den rigtige massage stol

Vi har alle sammen prøvet at være ømme i kroppen. Nogle bliver det af at have et meget aktivt arbejde, hvor de skal rende rundt hele tiden. Andre bliver øm i kroppen af ikke at have et særlig aktivt job, men derimod et job, hvor men bare skal sidde n...