3 ting der trender i Danmark lige nu

Danmark er ofte ret langt henne, når det kommer til nye ting. Vi er nogle af de første til at gøre brug af dem og er ret langt fremme rent teknologisk. Det betyder dog ikke, at vi altid er først, for f.eks. USA er et af de lande, hvor de fleste trends starter, hvor vi i Danmark så bare lige så fint følger trop. Men hvilke ting er det så, der trender i Danmark for tiden? Nedenfor er en liste over 3 af de ting, der lige nu trender ret meget i Danmark. Det er ting, som man ikke før har gået så meget op i, men pludselig har set et massivt boom og er noget alle lige pludselig er med på.

Halloween

Selvom halloween naturligvis kun trender en enkelt gang om året, så er der her sket en enorm udvikling. De fleste er godt klar over, at det jo er en tradition der er startet i USA og derfor er det også et perfekt eksempel på den tur trends tager på, når de starter i USA og så spreder sig ud til resten af verden. Vi fejrer ikke længere Allehelgens, men i stedet Halloween og de traditioner der følger med dette. Om det er en god eller dårlig ting kan selvfølgelig diskuteres, men faktum er bare, at vi har fået en hel ny højtid på programmet og butikkerne tjener stort på det. Men hvad er halloween? Jo, det er egentlig en amerikansk version af vores Allehelgens og fejres ca. samme tid, men er meget forskellig fra den måde vi fejrer det på, da den her er blevet en del mere amerikaniseret, så det hedder kostumer, masser af slik og en masse sjov og ballade.

E-cigaretter

En ting som i Danmark virkelig har oplevet et boost er e-cigaretter. Så hvad er en e-cigaret? Det fungerer i bund og grund som en normal cigaret, bortset fra, at det gør det faktisk overhovedet ikke. Der fordampes noget væske, som så bliver til røg/damp, hvorefter dette inhaleres. Nogle mener, at det er en del sundere end normale cigaretter, men der findes meget lidt forskning i det, så det vides ikke endnu. Dog er det blevet meget populært i Danmark trods nogle ret strammer regler. Nogle bruger det, når man ikke må ryge normalt og andre bruger det f.eks. til at trappe ned, så de kan stoppe helt med at ryge uden at gå helt kold tyrker.

Grøn energi

Grøn energi har længe været populært i Danmark og igen i år er det noget der trender stort. Specielt en såkaldt energirenovering har været et stort hit. Hvad betyder energirenovering? Det betyder, at man renoverer sit hus på sådan en måde, at det er mere miljøvenligt, så man både sparer på energien og på pengepungen. Der er kommet flere nye politiske tiltag, som har hjulpet til at fremme lige præcis dette. Derfor er grøn energi igen i år en af de ting, som trender i det ganske danske land.

Skriv et svar