2 tyske byer du er nødt til at besøge

Tyskland er et populært rejsemål for mange danskere. Man kan skyde på, at det har noget at gøre med, at Tyskland jo er Danmarks underbo, og derfor er det meget belejligt lige at komme derned. Man skal dog ikke undervurdere, hvor fantastisk en ferie man kan få nede i det tyske. Selvom Tyskland måske ikke er det mest eksotiske sted at tage på ferie, så kan man i den grad for sig en god tid alligevel. Der er dog to tyske byer der ligger lidt højere på listen, end nogle af de andre.

Berlin

Den østtyske by Berlin er nok en af de kendteste byer i Tyskland. For det første er den Tysklands hovedstad, men for det anden har byen jo også lagt navn til den berømte mur, der skilte Øst- og Vestberlin. Berlin er dog meget mere end bare Tysklands hovedstad. Der er også mange fantastiske ting man kan opleve i Berlin. En af de ting som i den grad kan anbefales, er at spise en lækker brunch i Tv Tårnet. I Tv Tårnet sidder man 200 m over jorden og nyder noget lækker mad i restauranten som går 360 grader rundt om tårnet. Det er en anderledes måde at nyde sin mad på, som de fleste nok ikke har prøvet før. Her kan man få nogle vilde indtryk af Berlin som en by, og virkelig fornemme hvor fantastisk den er, og hvor små vi mennesker i virkeligheden er.

Hvis man er ung, så er Berlin også en fremragende by at tage til. Nattelivet i Berlin skulle være noget af de vildeste i Europa, Øllene fås til favorable priser, og man skal ikke være bange for, at der ikke er en vild fest at finde. Og der er også noget for en hver smag. Om det er rave musik eller house musik man er til, så er det hele til at finde. Og de unge tyskere er nogle fantastiske mennesker, så man skal ikke være bange for ikke at møde nogle nye mennesker som man ikke kan sammen med.

Når man skal til Berlin kan man sagtens køre i bil, men turen bliver mere behagelig af at flyve. Fly til Berlin er hurtigere end bil, og man kan sagtens finde en billig flybillet.

München

Man kan ikke sige München uden at sige Oktoberfest. Oktoberfest er simpelthen en af de begivenheder som man burde unde sig selv at deltage i, mindst en gang i sit liv. Og erfaringen viser, at når først man en gang har oplevet stemningen ved Oktoberfest, så vender man som regel stærkt tilbage. Mange tror at Oktoberfesten blot er øl, druk og hor. Det er den så absolut ikke. Der er så meget forskelligt at se til Oktoberfesten. Folk i kostumer som danser helt vildt og andet godt. Det er bare en oplevelse man ikke bør gå glip af.

Der er naturligvis andre l

Skriv et svar