Skab et bedre arbejdsmiljø med LED belysning

Der findes mange forhandlere af LED-pærer. Det er både på nettet og i fysiske butikker. LED King lever dog op til deres navn og er den ukronede konge blandt LED forhandlere på nettet. Her kan du nemlig finde belysning til både kontoret og privaten. 

Der findes mange forskellige forhandlere af den miljøbevidste LED pære. LED pæren er efterhånden danskerne foretrukne valg og det er med god grund. Pæren holder både længere tid, giver et bedre lys og er bedre for miljøet. Det eneste minus er, at LED pærerne ofte er væsentlig dyrere end andre varianter. Det ønsker LED King at ændre på. Derfor sælger de kvalitets LED pærer til en pris, som alle kan være med på.

LED pærer kan fås til alle formål, og man kan derfor udskifte alle pærer i hjemmet og spare mange penge på sigt. Pæren i sig selv er tjent ind efter en måned, hvis du sammenligner med besparelsen på din elregning. Du får fri fragt, hvis du køber pærer for over 1000 kr. og de ukronede konger kan levere dine varer fra dag til dag. Du behøver derfor ikke at gå mørklagt, mens du venter på dine nye pærer.

Find os hos LED King

Hvilket belysning er bedst til kontoret? 

Der er ikke nogen tvivl om at den bedste belysning på kontoret er det naturlige. Det er dog ikke altid en mulighed, og her kommer LED belysning ind i billedet. Der er mange fordele ved at vælge LED kontorbelysning fremfor de andre muligheder på markedet.

Der er allerede utallige LED produkter på markedet for kontorbelysning, og de kan nemt overtage pladsen for de gamle glødepærer og lysstofrør. De gamle lysstofrør kan udskiftes med nye og innovative indbyggede LED loftsbelysning. Det samme gør sig gældende for de gamle glødepærer, der nu kan udskiftes til LED Spots, der giver et godt lys på kontoret.

LED-belysning har også en meget højere lyskvalitet, hvilket betyder, at hvis du installerer LED kontorbelysning, vil arbejdsmiljøet også forbedres. Ansatte der arbejder i LED lys er mindre anspændte, har mindre hovedpine og føler sig som helhed bedre tilpas, og dette kan også ses på deres effektivitet. Fordelene stopper ikke der, da LED-belysning desuden har en utrolig lang levetid, og dette medfører mindre vedligeholdelse end ved gamle glødepærer eller lysstofrør. LED teknologi er fremtidens lys, også på kontorer, og det er forståeligt, når man ser listen af fordele.

Skriv et svar