Royal Copenhagen – hvor det klassiske og moderne går hånd i hånd

Noget af det mest danske vi har, er design. Smukke genstande, der over tid bliver til klassikere og let kan findes hos alle aldersgrupper i hele landet. Noget af det mest klassiske og smukke, der produceres er Royal Copenhagen. Alle kan finde noget af deres, de ønsker at samle på. Alle kan finde den perfekte gave fra Royal Copenhagen, om det er til dine forældre, dine bedste venner eller til en større begivenhed som et jubilæum.

Kender du nogen, der samler på et Royal Copenhagen stel, er mulighederne for gaveideer uden ende. Du kan altid finde noget, der vil passe ind i samlingen eller finde smukke brugsgenstande fra Royal Copenhagen, der vil passe til stellet og med sikkerhed vil falde i modtagerens smag.

Royal Copenhagen har altid været kendt for smukt og stilrent design, og det bliver ikke svært for dig at finde den perfekte gave – og noget til dig selv også.

Hvid riflet – den evige klassiker

Med serien hvid riflet fra Royal Copenhagen går du aldrig galt i byen. Den har siden 1775 skabt basen for alle de kendt Royal Copenhagen stel. Brug hele serien til et rent og hvid udseende på dit bord. Eller kombiner det hvide stel med et af de andre stel, Royal Copenhagen producerer.

Kombinationsmulighederne er uendelige, og du kan skabe din helt egen stil med for eksempel hvid riflet middagstallerken, Musselmalet Riflet frokosttallerken og et fad med Blå Mega Riflet. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du kan pynte et bord med Royal Copenhagen, og med en base af hvid riflet vil du altid få et smukt resultat.

Stjernetegn – noget du bare skal prøve

har optaget mennesker i umindelige tider. Og Royal Copenhagen har skabt en serie af skulpturer i hvid porcelæn af hvert stjernetegn. Bløde, feminine figurer der udtrykker stjernetegnets karakteristika og stærke maskuline figurer, der gør det samme.

Det er en rigtig god mulighed for at kombinere en meget personlig gave med en gave, der samtidig er smuk, tidløs og vil passe ind i ethvert hjem. Hvilket er noget Royal Copenhagen altid har succes med i alle deres designs.

Den perfekte gave, når du skal til et bryllup med en kvindelig vandmand og hendes udkårne vægt. Parret vil have et minde for livet, som de kan have stående fremme i et hvilken som helst rum.

Du kan også vælge at give en væk i dåbsgave. Til et barn, der kan tage en smuk figur med sig gennem hele livet, og som altid vil tænke på dig, når han eller hun kigger på figuren af sit stjernetegn.

Alle figurerne er helt unikke, skulle der være et brudepar, der begge er skytter, vil ingen være i tvivl om stjernetegnet, men vil tydeligt kunne se den store forskel og de store detaljer, der er lagt i hver enkelt skulptur.

Og de kommer i en størrelse, der gør, at de kan stå i en reol, i din vindueskarm, på dit spisebord eller hvor du synes, de passer bedst ind.

Skriv et svar