Miljø handler om mange ting

7 måneder siden |  0 comments  |  Diverse

Miljø behøver ikke altid omhandle et godt indeklima. Det kan også være miljøet man sidder i. Faktisk berører det rigtig mange forskellige emner, og det er som sådan ikke noget der er mere vigtigt end noget andet.

Arbejder man eksempelvis på et kontor, er det meget afgørende at kontormiljøet indfrier de krav man måtte have. Vi har alle sammen nogle præferencer til hvilke elementer et godt kontormiljø skal rumme. Dog kan det være svært at få alle ønsker opfyldt, men det er blot essentielt at man føler sig tilpas på sin position.

Faktisk har flere undersøgelser vist, at det svækker produktiviteten markant, hvis medarbejdere ikke har den opfattelse, da der bruges for mange ressourcer på at være irriteret over, at miljøet ikke er som det reelt set burde være. Det kan være småting, men også større ting såsom belysning, loftshøjde, indretning, støj m.m.

Langt de fleste tilfælde er det muligt at gøre noget ved dette. Det er i høj grad noget man skal være opmærksom på, hvis man har ansvar for HR eller medarbejderne i en organisation. Trivsel på en arbejdsplads sker ikke blot af sig selv – det skal opbygges og plejes, ligesom det gør sig gældende med alle mulige andre områder når det omhandler drift af en virksomhed.

Ofte er det noget som bliver berørt på medarbejdersamtaler, hvor der tages højde for ting som disse. Det er også blevet en populær måde for virksomheder at hyre den bedste arbejdskraft på. Gode medarbejdere kommer ikke nødvendigvis af sig selv. Ligeledes har flere virksomheder også oplevet, at det er sværere at bibeholde kvalificeret arbejdskraft.

Loyaliteten er næsten ikke eksisterende. Men ved blandt andet at have fokus på disse essentielle emner, som trivsel og arbejdsmiljø kan man stå bedre i konkurrencen om den bedste og mest kvalificerede medarbejdere, eftersom omgivelserne er tiltalende.

Dette er også kendetegnet ved begrebet ”employer branding”.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

2 år siden

Tænk for du køber møbler: er det miljøvenligt?

I forbindelse med produktionen af møbler er der nogle ting man kan gøre for at fremme miljøvenligheden. Man kan fx bestræbe sig på, kun at bruge noget certifikeret træ, læder samt andre materialer i forbindelse med produktionen af møbler. De fles...

2 år siden

Gode sko til alle formål

Står du og mangler nogle gode sko til din vandretur, din løbetur eller nogle vandtætte sko? Så skal du ind på Salomons hjemmeside og se deres sko. Det er muligt at se dem her på hjemmeside eller på deres facebookside. Det kan være rigtig svært at...

2 år siden

Sådan skaber du opmærksomhed for din virksomhed

Der findes stort set alle mulige og umulige former for tryksager på det globale og internationale marked. Fælles for dem alle sammen er dog, at de alle er billige tryksager. De går meget op i at gøre deres kunder glade og tilfredse, hvilket er en af...