Find historien bag slettede domæner

Hvis man er en rigtig god historiefortæller så sætter man selvfølgelig altid stor pris på en god historie, både hvis man selv får mulighed for at fortælle den og hvis man får mulighed for at høre den. Det at finde slettede domæner kan i sig selv være en god historie, og man kan gøre det til en slags mission at finde ud af hvad historierne bag alle disse slettede domæner har været.

Med slettede domæner åbnes en verden

Går du rundt og keder dig kan det sagtens være, at det lige præcis er dig, som skal gøre det til dit næste projekt at finde historierne bag slettede domæner. For det er sådan, at der altid er en grund til, at folk pludseligt vælger at slette et domæne, og der er ingen grund til, at du ikke skal prøve at finde ud af hvad grunden eller eventuelt grundene er. Noget af det første du kan gøre er selvfølgeligt at finde nogen, som ved noget om slettede domæner. Og her vil det mest oplagte være, at du får fat i et firma, som udbyder domæner til folk. For det er disse personer, som ved allermest om hvor mange og hvornår folk har gjort deres før aktive domæner til slettede domæner.

Noget, som du formentligt vil få at vide er, at dem som så styrer denne side ikke har nogen som helst ide om hvorfor folk har valgt at slette deres domæne. De siger måske til dig, at de har på deres hjemmeside et felt, som de beder folk udfylde, hvor de spørger ind til hvorfor deres domæne nu skal over i den kategori, som hedder slettede domæner. Men du vil nok erfare, at denne medarbejder desværre kan sige til dig, at det er et felt, som folk kun i meget få tilfælde vælger at udfylde. Derfor må du gå derfra med forurettet sag.

Snak med it-person om slettede domæner

Når du er lige ved at gå fra dette firma, som udbyder domæner har du måske allerede givet op og har næsten erkendt, at du aldrig kommer til at finde ud af hvad historien af bag så mange slettede domæner. Men dette er dog kun lige indtil du helt tilfældigt støder ind i en kvinde fra it-afdelingen i firmaet. Det er tydeligt, at hun i lang tid har siddet i et mørkt rum da hun misser med øjnene. Hun kigger lang tid på dig og spørger om det er dig, som er ude på at finde ud af information vedr. slettede domæner og du må jo sige til hende, at det har hun helt ret i.

Dernæst smiler hun stort for det viser sig, at lige præcis dette projekt er noget, som hun i meget lang tid har ønsket sig at gøre noget ved. Hun spørger om hun må være med på din jagt, hvor du leder efter slettede domæner rundt omkring og du siger selvfølgelig, at hun er mere end velkommen og snart finder du dig selv i it-kælderen og leder efter ip-adresser på fremmede.

Skriv et svar