3 gode ting til dig selv og din baby

6 måneder siden |  0 comments  |  Lidt om shopping

Her finder du en guide med 3 meget forskellige forslag til ting, som kan gøre livet nemmere for dig selv og dit barn. Umiddelbart er jeres behov meget forskellige, og det kan være svært at se, hvordan ting som gør dig glad har sammenhæng med ting, som gør dit barn glad.

Men med forældre og – særligt små – børn er det sådan, at de typisk befinder sig i en tilstand af ekstrem symbiose. Det betyder blandt andet, at når barnet er glad og veltilpas, så er moderen glad og veltilpas – og omvendt.

Livskvalitet i mange former


Derfor er det vigtigt at huske at forkæle dig selv, samtidig med at du forkæler dit barn. Der er rigtig mange måder at håndtere både selvforkælelse og pasning af dit barn på, og rådene her i artiklen er blot vejledende. Men de kan måske være med til at åbne dine øjne for nye perspektiver.

Husk altid at mærke efter indvendig, før du køber noget. Det er nemlig dig, som er ekspert i både dig selv og din baby. Du bør derfor altid have det sidste ord i, hvad i begge har brug for.

Cannabisolie til øm og smertende krop


Efterhånden som vi kommer op i alderen begynder de fleste af os at døje med små skavanker, gener og smerter. For nogle er det ikke særlig alvorligt, men bare irriterende. For andre kan problemerne være mere graverende og direkte nedsættende for livskvaliteten.

Cannabisolie er en god måde at behandle ømhed og smerter. Olien vil du sjældent kunne få via din læge, men du kan til gengæld skaffe den via internettet. Olien er for det meste renset for euforiserende stoffer, men kan lindre og få smertende områder til at slappe mere af. Er du for eksempel øm i skuldrene af at bære rundt på din baby, kan olien hjælpe dig.

Køb lækkert sengetøj til din baby


Som ny forælder så ved du godt, at det ikke altid er lige let at få din baby til at sove. Men det er vigtigt for både dit barn og dig at få rigeligt med søvn, og gerne så regelmæssig en af slagsen som muligt.

Derfor er det en god idé at skabe så gunstige forhold som muligt for en god og stabil søvn. Det kan du blandt andet gøre ved at købe lækkert og behageligt sengetøj til din baby. Godt sengetøj kradser mindre og formindsker risikoen for allergi.

Spar tid under middagen


Tid er ofte noget, man som småbørnsforældre ikke har nok af. Der er hele tiden noget, som skal gøres, og barnet skal man holde under konstant opsyn. Derfor hjælper man både sig selv og barnet ved at minimere den tid, man bruger på irriterende praktiske ting.

At tørre savl og madrester af din babys ansigt og tøj efter spisning synes måske som en lille ting, men det kan være både snasket, irriterende og bøvlet. Derfor kan en smart savlesmæk være en rigtig fornuftig idé. Smækken stopper savl og er nem at vaske.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

1 år siden

Genbrug er vejen til en grønnere hverdag

Der er mange ting, du kan gøre for at leve en lidt grønnere hverdag og passe bedre på miljøet, så også den næste generation kan få glæde af vores skønne jord og natur. Og hvis du gerne vil yde en særlig indsats for at leve et mere bæredygtit liv, er...

1 år siden

Bæredygtigt tøj er godt for miljøet

Blomsten, Svanen og Økologi - det får de fleste til at tænke på en bondegård eller et liv på landet. Men det er faktisk også en indikator for hvor bæredygtige produkter viser sig at være, herunder også tøj. Du kender formegentlig svanemærket rengørin...

2 år siden

Pæne vedhæng skaber flot fremtoning

Der er mange, som mener, at når du skal ud af døren og ønsker at gøre et godt indtryk på dem som du møder, så er noget af det, som har allermest at sige smykkerne. Det gælder for eksempel, at du vil gøre et meget bedre indtryk, hvis du vælger at ifør...